Deși a trecut ceva timp de la ultimul atelier, interesul pentru frumos, pentru talent și îndemânare nu s-a diminuat. Tocmai de aceea am invitat-o din nou la atelier pe Raluca, bibliotecar la Colegiul de Arte Regina Maria și o prietenă a Bibliotecii Județene Constanța, care ne-a prezentat o colecție de obiecte încântătoare: vaze din sticlă, cutii din ceramică sau lemn, sticle, agende de birou și semne de carte, toate având în comun tehnica cu care au fost decorate și anume tehnica șervețelului.

Raluca ne-a prezentat materialele necesare pentru a realiza un astfel de obiect, dar ne-a și asigurat că tehnica este una destul de facilă și se poate realiza, cu răbdare și îndemânare de către orice persoană, copii sau adulți. Ba mai mult decât atât, Raluca are în program ateliere cu elevii, în care vor realiza, prin tehnica șervețelului, mărțișoare pentru mămici.

Sperăm ca și acest atelier să fie o sursă de inspirație pentru cei care vor să-și dezvolte abilitățile creative și vă dorim spor la treabă!

https://www.facebook.com/100064850881671/videos/508053618190276

 

Leave a Reply