Angajari

REZULTAT FINAL LA CONCURSUL ORGANIZAT în vederea ocupării pe durată nedeterminată a:
-postului vacant de bibliotecar cu studii superioare de lungă durată grad profesional IA din cadrul Biroului “Prelucrare. Referințe generale. Colecții speciale”
-postului vacant de administrator tr. prof. I din cadrul Serv. “Resurse umane. Achizitii publice. Administrativ”.
-postului vacant de operator date cu studii medii treapta profesionala IA din cadrul Compartimentului “Procese informatice specializate”.
Anunt Final Concurs 12.12.2019
REZULTAT PROBA “INTERVIU” LA CONCURSUL ORGANIZAT în vederea ocupării pe durată nedeterminată a postului vacant de bibliotecar cu studii superioare de lungă durată grad profesional IA din cadrul Biroului “Prelucrare. Referințe generale. Colecții speciale”
Rezultat interviu
REZULTAT PROBA “INTERVIU” la concursul organizat în vederea ocupării pe durată nedeterminată a postului vacant de administrator tr. prof. I din cadrul Serv. “Resurse umane. Achizitii publice. Administrativ”.
final-interviu-admn
REZULTAT PROBA “INTERVIU” la concursul organizat în vederea ocupării pe durată nedeterminată a postului vacant de operator date cu studii medii treapta profesionala IA din cadrul Compartimentului “Procese informatice specializate”.
final-op
REZULTAT “PROBA SCRISĂ” LA CONCURSUL ORGANIZAT în vederea ocupării pe durată nedeterminată a unui post vacant de bibliotecar cu studii superioare de lungă durată grad profesional IA din cadrul Biroului “Prelucrare. Referințe generale. Colecții speciale”
rezultate proba scrisa_bibliotecar_12_2019
REZULTAT “PROBA SCRISA” la concursul organizat în vederea ocupării pe durată nedeterminată a postului vacant de administrator tr. prof. I din cadrul Serv. “Resurse umane. Achizitii publice. Administrativ”.
ex-scris-admn
REZULTAT “PROBA SCRISA” la concursul organizat în vederea ocupării pe durată nedeterminată a unui post vacant de operator date cu studii medii treapta profesionala IA din cadrul Compartimentului “Procese informatice specializate”.
ex-scris-op
Anunţ rezultat selectare dosare inscriere la concursul/examenul organizat în vederea ocupării pe durată nedeterminată a unui post vacant de administrator cu studii medii treapta profesionala I în cadrul Serviciului “Resurse Umane.Achizitii publice. Administrativ”;
Anunt selectie dosar Adm.
ANUNŢ
Biblioteca Județeană “I. N. Roman” Constanța anunță reluarea concursului pentru ocuparea pe durată nedeterminată a posturilor vacante de bibliotecar cu studii superioare de lungă durată grad profesional IA în cadrul Biroului “Prelucrare. Referințe generale. Colecții speciale”, respectiv, a postului de operator date cu studii medii treaptă profesională IA în cadrul Compartimentului “Procese informatice specializate”

anunt modificare date concurs
Anunţ anulare concurs
anunt anulare concurs
Biblioteca Judeţeană “I. N. Roman” Constanţa anunţă organizarea unor concurs / examen în vederea ocupării pe durată nedeterminată a postului vacant de:
– administrator cu studii medii treapta profesionala I în cadrul Serviciului “Resurse Umane.Achizitii publice. Administrativ”;
Anunt concurs adm
Biblioteca Judeţeană “I. N. Roman” Constanţa anunţă organizarea unor concursuri / examene în vederea ocupării pe durată nedeterminată a două posturi vacante:
– 1 post de bibliotecar cu studii superioare de lungă durată grad profesional IA în cadrul Biroului “Prelucrare. Referințe generale.Colecții speciale”;
– 1 post de operator date cu studii medii treaptă profesională IA în cadrul Comp. “Procese informatice specializate”
anunt angajare_11_2019