Bibliografia Dobrogei 1969 – 1995

BIBLIOGRAFIA DOBROGEI. /Editată de/ Biblioteca Municipală Constanţa. Constanța, 1970. Apare anual. Format carte: 20×15. Redactor coordonator: Stela Motoc. Într. Poligr. Tiparul-București.
Serie de anuare bibliografice elaborate în cadrul serviciului bibliografic al Bibliotecii din Constanța.

Filename / LinkSize
- Bibliografia Dobrogei.pdf1.18 Mb
Bibliografia Dobrogei 1969.pdf32.11 Mb
Bibliografia Dobrogei 1970.pdf37.63 Mb
Bibliografia Dobrogei 1971.pdf51.62 Mb
Bibliografia Dobrogei 1972.pdf41.93 Mb
Bibliografia Dobrogei 1973.pdf36.1 Mb
Bibliografia Dobrogei 1974.pdf44.52 Mb
Bibliografia Dobrogei 1975.pdf36.53 Mb
Bibliografia Dobrogei 1976.pdf45.31 Mb
Bibliografia Dobrogei 1977.pdf37.13 Mb
Bibliografia Dobrogei 1978.pdf31.41 Mb
Bibliografia Dobrogei 1979.pdf43.21 Mb
Bibliografia Dobrogei 1980.pdf51.19 Mb
Bibliografia Dobrogei 1981.pdf35.23 Mb
Bibliografia Dobrogei 1982.pdf68.93 Mb
Bibliografia Dobrogei 1983.pdf49.62 Mb
Bibliografia Dobrogei 1984.pdf38.19 Mb
Bibliografia Dobrogei 1985.pdf50.2 Mb
Bibliografia Dobrogei 1986.pdf51.06 Mb
Bibliografia Dobrogei 1987.pdf51.02 Mb
Bibliografia Dobrogei 1988.pdf31.16 Mb
Bibliografia Dobrogei 1989.pdf47.21 Mb
Bibliografia Dobrogei 1990.pdf67.38 Mb
Bibliografia Dobrogei 1991.pdf47.6 Mb
Bibliografia Dobrogei 1992.pdf68.33 Mb
Bibliografia Dobrogei 1993.pdf56.33 Mb
Bibliografia Dobrogei 1994.pdf23.79 Mb
Bibliografia Dobrogei 1995 Volumul I.pdf22.52 Mb
Bibliografia Dobrogei 1995 Volumul II.pdf19.28 Mb